PERSONVERN

PERSONVERNERKLÆRING – ASPECTUM AS 

Vår nettstedsadresse er: https://aspectum.no

Vi vil med denne personvernerklæringen gi deg informasjon om hvordan Aspectum AS samler, bruker eller deler dine personlige data.

Vennligst les denne erklæringen nøye før du begynner å bruke tjenesten eller besøker vår nettsiden.

Behandlingsansvarlig

Den behandlingsansvarlige i henhold til den gjeldende loven om personvern er Aspectum AS som er ansvarlig for å sikre at dine personopplysninger blir prosessert i henhold til denne erklæringen og gjeldende personvernregler.

Kontaktinformasjon for behandlingsansvarlig:

Daglig Leder: Stein-Erik Jacobsen

Aspectum AS, org.nr. 922 294 402

Adresse: Gauterødveien 6, 3154 Tolvsrød. 

Telefon: 908 66 757, E-post: se@aspectum.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn.

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. 

Vi lagrer i tillegg  bestilling- /kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi samler, behandler og bruker kun personopplysninger som behøves for operasjonelle årsaker, effektiv kundebehandling og relevante kommersielle aktiviteter.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service.

Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. 

Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). 

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med din møtestilling, kundeforhold, påmelding eller kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. 

Aspectum AS behandler utelukkende dine personopplysninger i det omfanget det er nødvendig i forbindelse med ditt kundeforhold.

Informasjonskapsler/Cookies

Når du besøker nettstedet vårt, innsamles det opplysninger om deg som brukes til å tilpasse og forbedre innholdet på nettstedet vårt og til å øke verdien av de annonsene som vises på siden og hos tredjeparter. 

Hvis du ikke ønsker at det innsamles slike opplysninger, bør du slette dine cookies og unnlate videre bruk av nettstedet. Nedenfor kan du lese mer om hva slags informasjon som innsamles, formålet med den og hvilke tredjeparter som har adgang til den.

Aspectum AS bruker informasjonskapsler fra Google for å kunne gjennomføre målrettet annonsering på disse sidene, samt spore responsen av denne markedsføringen. Vi kan på denne måten også ekskludere annonser for brukere som vi ikke tror vil finne våre annonser relevant.

Hvis du ikke ønsker at informasjonskapsler skal lagres på din enhet, kan du deaktivere dette i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at nettsiden ikke fungerer som den skal, og at du ikke vil få gjennomført ditt kjøp hos oss. 

Hva er cookies og hva brukes de til?

Nettstedet bruker cookies, en liten tekstfil som lagres på PC-en, mobiltelefonen din eller andre enheter for å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, uføre statistikk og målrette annonser. Cookies kan ikke inneholde skadelige koder som f.eks. virus. Det er mulig å slette eller blokkere cookies. Hvis du sletter eller blokkerer cookies, kan annonser bli mindre relevante for deg og vises oftere. Du kan dessuten risikere at nettstedet ikke fungerer optimalt, samt at det er innhold du ikke kan få tilgang til. 

Nettstedet inneholder cookies fra disse tredjepartene, som brukes til statistikk samt vår egen markedsføring på søkemotorer og tredjeparters hjemmesider:

  • Google
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Ads

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Nyhetsbrev/Kontaktskjema

Vi har mulighet til å sende nyheter, relevant tilbud og informasjon om våre produkter på e-post, dersom du samtykker til dette. Ved utfylling av kontaktskjemaer lagrer vi ditt navn, telefon og din e-post adresse. Denne informasjonen blir lagret på Mailchimp sine servere.

Når du sender inn din bekreftelse for mottak av nyhetsbrev, fyller ut kontaktskjema samtykker du til at Aspectum AS behandler dine personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Det er frivillig å samtykke, og du kan når som helst trekke samtykke tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. Av meldingen finner du i footer av alle våre utsendelser.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Aspectum AS deler ikke dine personopplysninger med andre eksterne tredjeparter enn de som er leverandører av våre IT systemer. 

Vi sikrer dine personopplysninger og rettigheter gjennom databehandleravtaler med disse leverandørene. MailChimp er systemet vi benytter for å sende ut nyhetsbrev.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.  

Dine opplysninger sikres på best mulig måte ved at vi har fokus på datasikkerhet gjennom ekstern tilbyder av datasikkerhet. Våre ansatte har både taushetsplikt og behandler personopplysninger med største forsiktighet.

Sletting av personopplysninger

Aspectum AS vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålene som er definert i denne erklæringen. 

Du kan til enhver tid be om å få dine opplysninger slettet, ved å ta kontakt med oss. 

Vår kontaktinformasjon finner du nederst på denne siden.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har rett til å få oppgitt hvilke personopplysninger vi lagrer om deg, og hvordan disse opplysningene behandles. Du kan be om oppretting, sletting og begrensninger i behandling av disse opplysningene i henhold til personopplysningsloven.

Personopplysningene brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.

Dersom du mener at Aspectum AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

Endringer i personvernerklæringen

Aspectum AS forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Brukeren vil bli skriftlig informert om slike endringer gjennom våre tjenester. 

Dato for siste endring er 15.07.2019. Vi oppfordrer interesserte til å jevnlig undersøke vår nettside for endringer.

Kontaktinformasjon

Aspectum AS

Stein-Erik Jacobsen

E-post: se@aspectum.no, Telefon: 908 66 757

Adresse: Gauterødveien 6, 3154 Tolvsrød