Alle operasjonsbordene til RiEye Mk2S har unik tilgjengelighet for kirurger og assistentpersonell. 

Disse operasjonsbordene til RiEye leveres nå også med SPEED + funksjon som øker posisjonshastigheten med hele 30%. Disse bordene passer også perfekt for injeksjoner og microkirurgi.

Det er spesielt målrettet for øyeoperasjoner som kataraktkirurgi, retinalkirurgi, linsebytte, øyelokkoperasjon, glaukomkirurgi og poliklinisk kirurgi. Operasjonsbordet kan også med fordel brukes til annen mikrokirurgi som ENH-kirurgi, plastisk kirurgi, tannkirurgi og lignende prosedyrer rundt pasientens hode. RiEye Mk2S er utviklet i samarbeid med ledende svenske så vel som internasjonale klinikker og sykehus. Operasjonsbordet brukes enten stasjonært i operasjonsstuen eller som en mobilenhet i henhold til «roll in-roll out» -metoden.

Det er lagt stor vekt på designen, der fokuset på operasjonsbordet og dets tilbehør er å gi mye bevegelsesfrihet for kirurgen og assistentpersonalet rundt pasientens hode. Den patenterte «HandsFree» nakkestøtten er behagelig for pasienten og den unike ergonomiske designen reduserer forberedelsestiden før operasjonen. Takket være glatte overflater, smarte skjøter og avtakbare puter, er bordet enkelt å holde rent og hygienisk.

Operasjonsbordet har en ny type hjuloppheng og står solid selv i ujevne gulv med sitt unike adaptive understell. På begge sider av bordet er en sentralbrems som låser alle fire hjul samtidig. Hvis bordet skal flyttes, kan det også enkelt flyttes sideveis, og for lengre transporter er det også en retningslås som kan aktiveres på et av hjulene.

Håndkontrollen har en intuitiv design med enkle funksjonelle valg, der rygg-, ben- og seteputer, samt høyde kan reguleres individuelt. Spesielle funksjonsknapper er også tilgjengelige for trendelenburg og null modus for narkose pasienter. Det er også mulig å lagre opptil fire tilpassede innstillinger for forskjellige prosesseringstrinn.

NYHET!

Litiumbatteri for RiEye Mk2s, med høyere kapasitet og mindre vekt enn standard blybatteri. 

Med bedre kapasitet trenger du ikke å bytte batteri i løpet av dagen siden det kan utføre 100 % flere driftssykluser. Det vil forbedre batteribytte siden vekten er lav.

Omvendt Trendelenburg, opptil 12° for RiEye Mk2s, dette har blitt bedt om fra noen leger. Dette er en teknikk for å senke sentralt venetrykk uten å redusere blodtrykket.

Brakett for oksygentank, som er plassert på rammen til RiEye Mk2s. Braketten er allsidig og forskjellige størrelser på beholdere passer og er sikret på plass med borrelås.

300 kg løftekapasitet!

MK2S-R7 lang legg-pute

MK2S-R6 mellom lang legg-pute

MK2S-R5 kort legg-pute