Alle operasjonsbordene til RiEye Mk2S har unik tilgjengelighet for kirurger og assistentpersonell. Disse operasjonsbordene leveres nå også med SPEED+ funksjon som øker posisjons hastigheten med hele 30%. Disse passer for injeksjons avdelinger og mikrokirurgi.

Det er spesielt målrettet for øyeoperasjoner som kataraktkirurgi, retinalkirurgi, linsebytte, øyelokkoperasjon, glaukomkirurgi og poliklinisk kirurgi. Operasjonsbordet kan også med fordel brukes til annen mikrokirurgi som ENH-kirurgi, plastisk kirurgi, tannkirurgi og lignende prosedyrer rundt pasientens hode. RiEye Mk2S er utviklet i samarbeid med ledende svenske så vel som internasjonale klinikker og sykehus. Operasjonsbordet brukes enten stasjonært i operasjonsstuen eller som en mobilenhet i henhold til «roll in-roll out» -metoden.

Det er lagt stor vekt på designen, der fokuset på operasjonsbordet og dets tilbehør er å gi mye bevegelsesfrihet for kirurgen og assistentpersonalet rundt pasientens hode. Den patenterte «HandsFree» nakkestøtten er behagelig for pasienten og den unike ergonomiske designen reduserer forberedelsestiden før operasjonen. Takket være glatte overflater, smarte skjøter og avtakbare puter, er bordet enkelt å holde rent og hygienisk.

Operasjonsbordet har en ny type hjuloppheng og står solid selv i ujevne gulv med sitt unike adaptive understell. På begge sider av bordet er en sentralbrems som låser alle fire hjul samtidig. Hvis bordet skal flyttes, kan det også enkelt flyttes sideveis, og for lengre transporter er det også en retningslås som kan aktiveres på et av hjulene.

Håndkontrollen har en intuitiv design med enkle funksjonelle valg, der rygg-, ben- og seteputer, samt høyde kan reguleres individuelt. Spesielle funksjonsknapper er også tilgjengelige for trendelenburg og null modus for narkose pasienter. Det er også mulig å lagre opptil fire tilpassede innstillinger for forskjellige prosesseringstrinn.

300 kg løftekapasitet!

MK2S-R7 lang legg-pute

MK2S-R6 mellom lang legg-pute

MK2S-R5 kort legg-pute